top of page

Matematik Özel Ders

Beşiktaş Final Vip kalitesiyle Beşiktaş ve bölgesinin en güvenilir özel ders merkezi olarak alanında uzman deneyimli öğretmenleriyle profesyonel olarak TYT-AYT (YKS) , LGS ve ara sınıflar (7-9-10-11) için Matematik özel ders hizmeti vermekteyiz.

15 yıllık özel ders tecrübesiyle binlerce öğrenciye destek vererek büyük başarılar elde ettik. Beşiktaş’ta uzmanlarımızdan Matematik özel dersler alarak gerek okul yazılılarında gerekse YKS, LGS de yüksek başarı elde etmek isteyen öğrenciler bölgenin en iyi öğretmenlerinden dersler alarak hep yüksek başarılar elde edebildiler.


Matematik Özel Ders süreci nasıl işler?

Öncelikle kurumumu


za matematik özel ders talebinde bulunan öğrenciler neden ders almaları gerektiği ve öğrencinin bu süreçte nasıl devam etmesi gerektiği öğrenciye anlatılır. Öğrenci ve ebeveynleri süreç hakkında bilgilendirildikten sonra her hafta düzenli olarak talep ettiği branşlarda öğrenciye en uygun öğretmenler ayarlanır.


rehber öğretmenin takibi ve bilgisi dahilinde planlanır ve programlanır. Ders bitiminde ise hangi konunun işlendiği, dersin nasıl geçtiği, ödevlerin ne olduğu öğretmen tarafından raporlanır ve rehber öğretmen tarafından deneme sonuçlarına bakılarak ilerlenip ilerlenmediği ve eksikler tespit edilerek öğretmene ve öğrenciye bilgi verilir. Böylece eksiksiz ve garantili bir sonuç ortaya çıkmaktadır.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page